کیک پوست پرتغال طعام بهشتی است!

دو سوم پیمانه کره نرم شده را با دو سوم پیمانه شکر و دو عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم. با همزن (ترجیحا برقی) مخلوط را آنقدر هم می زنیم تا کمی پف کند و کرم رنگ شود. سه عدد پرتغال را با رنده ریز دور تا دور رنده می کنیم تا تمام قسمت نارنجی پوستش رنده شود قبل از اینکه به قسمت زرد برسد. رنده پوست پرتغال و یک سوم پیمانه شیر را به مخلوط قبلی اصافه می کنیم. سفیده ها را جدا می زنیم تا پف کند و خودش را بگیرد (ترجیحا همزن برقی). بعد سفیده را به مخلوط قبلی اضافه می میکنیم و با قاشق به صورت دورانی مخلوط می کنیم. یک پیمانه آرد را با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط می کنم و قاشق قاشق به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم. مایع کیک آماده است آن را در قالب فلزی در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم (350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد). برای فر گازی بیست دقیقه الی نیم ساعت زمان کافی است و برای فر برقی تقریبا چهل دقیقه. از پنجره فر کیک را نگاه می کنیم زمانی که دیگر پف نکرد و رویش تیره تر شد یک اسپاگتی خام را در کیک فرو می کنیم، اگر مایع کیک به اسپاگتی نچسبید یعنی کیک کاملا پخته است. پیش از آن در فر را به هیچ عنوان باز نمی کنیم چون به محض باز شدن در فر دیگر کیک پف نمی کند.

کیک پوست پرتغال آماده است، آن را با چای بهار نارنج میل می کنیم!

/ 0 نظر / 3 بازدید